söndag 25 november 2012

Hammarby - Tranås 0-4

Det blev en tung förlust i hemmapremiären, för Hammarby Bandys damlag. I första halvlek var isen katastrofalt dålig. Isen var helt enkelt inte spolad inför matchen. Bollen studsade hit och dit, eftersom regnet gjort den knottrig. Tranås kunde dock ta ledningen med 0-1 Målet var tveksamt eftersom den sparkades in. I andra halvlek var isen klart bättre, men Hammarbyspelarna visade då orutin, och spelade mycket nervöst. Tranåstjejerna tog det lugnare, och utnyttjade Hammarbys många misstag. Speciellt bra i Tranås var målvakten Pernilla Elardt, samt begåvningen Matilda Svenler som gjorde fyra mål. I Hammarby underpresterade flera av spelarna. Men Malin Carlsson och Hanne Nikolaisen svarade för bra insatser.