torsdag 5 november 2009

Inför Hammarby-Edsbyn

Imorgon är det åter dags för en spännande match på Zinkensdamm. Nu gäller det verkligen för Hammarby att skärpa till spelet. De två inledande matcherna har inte imponerat; 1-målsseger mot Broberg och storstryk mot Västerås. Det som är oroar, är hur spelet fallit i andra halvlek. De två första halvlekarna har slutat totalt 4-3, medan andra halvlekarna slutat totalt 4-9! Hammarbys försvar har visat sig mycket ihåligt i slutet av matcherna. Patrik Nordgaard har heller inte imponerat i målet. Mitt på planen verkar spelarna ha svårt att hitta sina roller. Patrik Nilsson verkar osäker. Ett enda mål på två matcher, trots många fina chanser. Patrik måste komma igång om Hammarby ska vinna mot lag som Edsbyn.
Edsbyn började dåligt med en storförlust mot Sandviken, och fortsatte med en klar vinst mot Vetlanda. Joakim Hedqvist verkar vara i en tidig toppform med fem mål hittills. Flera viktiga spelare har lämnat Edsbyn inför denna säsong, men laget innehåller fortfarande många duktiga spelare. Målvakten Anders Svensson kan själv vända en jämn match. Kämpen Magnus Olsson med eleganten Daniel Liw dominerar ofta mittfältet. Framåt har Edsbyn ett vasst par i form av Jonas Edling och Joakim Hedqvist.
Sveriges två bästa anfallspar möts! Bägge försvaren har visat sig ha sårbarheter! Det borde bli en målrik och spännande match i morgon fredag kl.19 på Zinkensdamms IP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ungern - Schweiz 1-3

Schweiz dominerade matchen mot Ungern med mycket vasst anfallsspel. Matchfakta: (12) 0-1 Kwadwo Duah (45) 0-2 Michel Aebisher (66) 1-2 Barn...