torsdag 25 oktober 2012

Hammarby - Bollnäs 4-1

Äntligen är bandyns elitserie igång!Men matchen Hammarby-Bollnäs började trögt. Bollnäs backade tillbaka. Det såg ibland ut som om målvakten Timo Oksanen hade 10 man i knät. Oksanen storspelade, och stängde igen målet i 42 minuter. Men då fick Ulf Einarsson av alla, på ett kanonskott. Vi vet ju att han inte är någon storskytt, men nu fick han fullträff. Först såg han bara förvånad ut, sen brast han ut i en glädjekörning. Det blev inte sämre av att Adam Gilljam minuten efter gjorde 2-0. I andra halvlek fortsatte Bollnäs med att backa hem. David Pizzoni Elfving lyckade dock kapa in en hörna. Trots 3-0 fortsatte Bollnäs spela defensivt. Av en slump blev det 3-1, och Bollnäs försökte ett tag att nå ikapp. Men i 87:e minuten stängde Adam Gilljam matchen med sitt andra mål. Priset till matchens lirare gick rättvist till Ulf Einarsson. Även Adam Gilljam och Carl-Johan Rutqvist spelade bra.