lördag 6 mars 2010

Patrik Nordgaard hjälte i första semifinalen

Jag har vid flera tillfällen sagt att Hammarby bandys svaghet i år är målvakten och försvaret. Efter första semifinalen mot Villa måste jag ta tillbaka kritiken mot målvakterna. Patrik Nordgaard var skadad i flera matcher, men verkar faktiskt ha mått bra av detta. Idag stod han för flera fantastiska räddningar. Försvaret sviktade ordentligt i början av matchen, men tog sig efter hand. Framåt är Hammarby vassa, med många spelare som kan göra avgörande ingripande.
Hammarby började matchen starkt, men efter några minuter tog Villa över. Lite turligt, och tack vare Nordgaards fina målvaktsspel, kunde dock Hammarby gå till pausvila med 2-2.
Villa tog ledningen i början av andra halvlek, men sen tog Hammarby över. Matchavgörarna David Karlsson och Patrik Nilsson såg hela tiden till att Villas försvarare hade det jobbigt. Patriks 3-4-mål var otroligt. Målchansen var över, när Patrik slog till från långt håll. Bollen hamnade otagbart i krysset bakom Villas skicklige målvakt Martin Berggren.
Semifinaldramat mellan Hammarby och Villa är ännu inte klart. Dramat fortsätter med match nr.2 måndag på Zinkensdamm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Verstappen vann i Kinas GP

Åter igen var Max Verstappen överlägsen i ett F1-lopp. Han har nu vunnit 23 av de 25 senaste loppen. Det börjar bli för tråkigt. Dessutom fö...