torsdag 11 mars 2010

Hammarby - Villa 7-2

Nej, det är ingen kopia av förra inlägget. Hammarby vann även det tredje mötet mot Villa, denna gång med 7-2. Om andra matchen var ojämn, så går det inte att jämföra med denna. Det var helt enkelt utskåpning! Redan efter 10 minuter stod det 3-0. Villa verkade inte intresserade av att gå till anfall, vilket var mycket märkligt vid underläget 6-0. Hammarby malde på i ett furiöst tempo. "X-et" Erixon var helt suverän, men förutom honom så är det så många spelare inblandade i det offensiva spelet. När Villa gick till anfall skedde det med en eller två spelare, vilket gjorde det enkelt för Hammarbyförsvaret att stoppa.
Andra halvlek blev en enda lång gäspning, eftersom inget av lagen verkade vara intresserade av att skapa positiv bandy. Hammarby hade ju ingen anledning, utan ville behålla sin ledning. Villa verkade faktiskt också nöjda med att ligga under med 6-0? Otroligt?

Verstappen vann i Kinas GP

Åter igen var Max Verstappen överlägsen i ett F1-lopp. Han har nu vunnit 23 av de 25 senaste loppen. Det börjar bli för tråkigt. Dessutom fö...