tisdag 9 mars 2010

Hammarby - Villa 8-2

Andra semifinalen mellan Hammarby och Villa visade förvånansvärd stor klasskillnad mellan lagen. Villa hängde helt enkelt inte med, när Hammarby satte fart. Sällan har jag skådat ett så snabbt anfallspel! Inte alltid så pricksäkert, men saker och ting hände i ett enormt tempo. Dessutom var Hammarbys anfallspel mycket varierande, så Villaspelarna visste inte vem man skulle markera. Bakåt gör Hammarby fortfarande måna misstag, men målvakten Patrik Nordgaard visade åter igen att han är i toppform. Kul är också att se Kalle Spjuth tillbaka i så fin form, efter en lång skada.
Vad ska man då säga om Villa? De var förvånansvärt tama. Spelet verkade enbart gå ut på att sätta fart mot hörnstolparna, för att ordna enkla hörnor. Inte kul att se. Ju längre matchen gick, visade flera spelare dåligt humör. Efterslängarna haglade allt tätare, efter hand att målen kom.
Men på onsdag är det en helt ny match. Villaspelarna kommer att sova över och träna i Stockholm, och göra allt för att ordna en fjärdematch på hemmaplan.
Matchfakta:
1-0 Johan Östblom (6)
2-0 David Karlsson (18)
3-0 Kalle Spjuth (27)
3-1 Martin Johansson (34)
4-1 Jesper Eriksson (49)
5-1 Robin Sundin (52)
5-2 Daniel Andersson (66)
6-2 David Karlsson (70)
7-2 Kalle Spjuth (75)
8-2 Patrik Nilsson (89)
Publik:3716

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Verstappen vann i Kinas GP

Åter igen var Max Verstappen överlägsen i ett F1-lopp. Han har nu vunnit 23 av de 25 senaste loppen. Det börjar bli för tråkigt. Dessutom fö...