torsdag 22 februari 2018

Ny skidskyttemedalj i stafetten

Oj, vilken vändning! Sverige var inte med i matchen på damernas 4x6 km. Helt plötsligt var vi på medaljplats efter sista skjutningen.
Linn Persson inledde med 2 bom både på liggande och stående. De yttre förhållandena var tuffa med rikligt snöande. Linn växlade på 9:e plats 46 sekunder efter täten.
Mona Brorsson åkte andra sträckan. Snön upphörde, men ersattes av lynnig blåst som skiftade. Mona hade mycket jobbigt på skjutvallen med 3 bom både på liggande och stående. Hon tog också på sig lång tid. Mona växlade på 11:e plats 1 minut och 30 sekunder efter.
Anna Magnusson tog det lugnt på skjutvallen i blåsten. Hon började med 2 bom i liggande och sköt sen fullt i stående. Anna växlade på 8:e plats 59 sekunder efter täten.
Hanna Öberg både körde och sköt fantastiskt. Inte nog med att hon sköt alla träff. Hon sköt fort också. Det blinkade rött hos många av hennes motståndare, men Hanna verkade inte berörd. Till slut var Sverige på 2:a plats 11 sekunder efter vinnarna Vitryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sara Kristoffersson : Det förlorade paradiset

Sara Kristoffersson har skrivit en bok om Konsum historia. Det är väldokumenterat, men ganska tungt. För mig som jobbat inom Konsumentkooper...