tisdag 23 juli 2013

Sverige - Island 4-0

Oj, vilken urladdning svenskorna stod för i kvartsfinalen. Island hade innan matchen hyllat Lasse Lagerbäck, för att han byggt upp deras försvarssystem. Det tog 6 minuter innan Marie Hammarström dyrkade upp detta, med ett viljestarkt genombrott och 1-0 var ett faktum. Efter knappt 20 minuter hade Josefin Öqvist och Lotta Schelin ökat på till 3-0. Redan då startade svenskorna sina segerdanser. I andra halvlek valde Pia Sundhage att prova andra spelare. Trots detta dominerade Sverige. Speciellt kul var det att se Antonia Göransson, som verkligen var på spelhumör. Bäst på plan var Kosovare Asllani.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Verstappen vann i Kinas GP

Åter igen var Max Verstappen överlägsen i ett F1-lopp. Han har nu vunnit 23 av de 25 senaste loppen. Det börjar bli för tråkigt. Dessutom fö...