söndag 6 maj 2012

Hammarby handboll kvar i elitserien

Oj, vilket tryck det var i "Jerkahallen" denna kväll. 2.953 åskådare och en totalt vansinnig speaker verkade inledningsvis totalt chocka gästande Helsingborg. Redan efter 14 minuter ledde Hammarby med 14-2. Bajens spelfördelare Josef Pujol var glänsande i hela matchen. Trots sina 70 kg lyckades han gång efter annan spela fram sina lagkamrater till klara lägen. Islänningen Eivar Fredriksson och Martin Dolk var bäst på att utnyttja dessa med åtta och sju mål. Hammarbys veteranmålvakt Michael Åström svarade för flera säkra räddningar. Hela hallen dånade. Jag undrar om det varit sån tryck någongång i Eriksdalshallen? Speakern Kitte Hållén är värd ett eget avsnitt. Han var totalt vansinnig i denna match. När Martin Dolk gjorde mål vrålade han "Dolken är vass! Den är vass!" Michael Åström spikade igen målet "Hammare och spik! Hammare och spik!" Roligast var när han trodde att det var ishockey. Efter arton minuter i andra halvlek ropade han ut att det var två minuter kvar. Kitte Hållén ger verkligen järnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Verstappen vann i Kinas GP

Åter igen var Max Verstappen överlägsen i ett F1-lopp. Han har nu vunnit 23 av de 25 senaste loppen. Det börjar bli för tråkigt. Dessutom fö...