söndag 3 november 2013
Saltad nota
Mats-Eric Nilssons bok "Saltad nota" är ett viktigt dokument, i granskningen av svensk restaurangnäring. Men boken är ojämn. Kapitlen blandas med intressanta nulägesbeskrivningar och historiska berättelser. En stor faktadel är helt byggd på restaurangföretagens egna beskrivningar. En slutsats är att denna boks bra kapitel ger stort plus, men ointressanta tillägg förstör. Men Ikeas gräddsås skulle jag inte vilja smaka!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Lars Kepler : Spindeln
Paret Lars Kepler har som vanligt svarat för en spännande och otäck thriller. Men tyvärr tycker jag att de har lite svårt med variationen. D...
-
Mannen bakom Oscars-belönade dokumentärfilmen "Searching for sugar man", har avlidit, 36 år gammal. Malik har senaste tiden drab...
-
En mycket bra idrottsbok! Hammarbyiten och landslagsmannen Albin Tingsvall berättar om alla de vedermödor som en elitidrottsmans vardag bär...
-
Detta Sommar-program är bland de roligaste jag hör. Anna och Peter är både galna, skickliga och roande. De lämnar ut sig själva, driver med ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar