måndag 11 februari 2019

Hammarby - Vetlanda 7-2

Innan matchen delades andra "Hall of Fame" ut. Leif Fredblad följdes av Jonas Claesson. Det var härligt att se David Pizzoni Elfving på isen igen.
Första halvlek var ganska jämn, och Hammarby hade ledningen med 2-1 i paus. Vetlandas Daniel Johansson var hela tiden hyperfarlig, och kunde ha gjort fler mål.
I andra halvlek urartade matchen helt. Domaren Mikael Hillerius tappade greppet fullständigt, och började låta spelarna döma spelet. Pinsamt! Detta gjorde att spelarnas humör blev sämre och sämre. Som vanligt utsågs matchens spelare, och som vanligt valde man en målskytt; Ilja Grachev. Carl-Johan Rutqvist och Robert Rimgård gjorde jättestarka insatser i försvaret, men sånt räknas ju inte.